Ми в жаху від того, що бачимо щодня, і глибоко стурбовані через наших клієнтів, ділових партнерів та їхні сім’ї в Україні. Ми хочемо подякувати українському народу та волонтерам за мужність у боротьбі з російською агресією у цей спустошливий час.

Шокуючі події та звірства, вчинені російськими військами проти мирного населення, що розгортаються на території  Україні, назавжди залишать темний слід в історії та запам’ятаються безглуздим насильством та повною зневагою до життя українців.

У такі часи важко дивитися в майбутнє. Ми відчуваємо глибоке важке почуття смутку і безпорадності, коли намагаємося передбачити, що може статися далі. Але важливо, щоб ми залишалися сильними, єдиними, підтримували один одного та визнавали святість і гідність людського життя.

Настав час перестати дивитися на ці події збоку, і зробити більше, з метою допомогти народу України.

Оскільки війна поширюється по всій країні та тисячі невинних людей загинули, а мільйони – залишають свої домівки, ми підтримуємо зусилля з гуманітарної підтримки, і віддаємо 10% нашого прибутку на допомогу українським дітям та біженцям. Ми будемо використовувати ці кошти максимально ефективно, щоб максимізувати вплив від наших зусиль і ресурсів на даний момент. У міру розвитку ситуації, ми будемо продовжувати досліджувати нові способи підтримки українського народу.